Anmäl dig till Hälsoloppet 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Konyaspor Kultur och Idrottsförening
5K - Kul • Karaktär • Kamratskap • Kultur • Kamp

Om föreningen

Historia
Konyaspor KIF är ett av Botkyrka kommuns etablerade Kultur -och Idrottsföreningar. Inspirerad av idrotten som ger en kärlek och vänskap  som är världens största och roligaste folkrörelse, grundad 1989 av bröderna Okur och Uludag. 

Föreningen har 1100 medlemmar. Representations laget spelar i div 4 södra sthlm, breddverksamheten har 20st barn och ungdomslag flickor och pojkar, Para fotbollen har vi ungdom och seniorlag, veteranlag över 35år och ett Damlag. Vi har även basket verksamhet för nybörjare och ett U-18 lag som är på frammarsch. Våra lag lockar spelare från hela stor-Stockholm men främst hela Botkyrka. Vi utbildar spelare till svensk elitfotboll men även internationellt Turkiye genom ett gediget arbete av våra underbara, hårt arbetande organisation.

Konyaspor KIF bedriver sin verksamhet med ideellt arbetande styrelse och ett femtiotal ledare som till största del rekryteras från ungdom och föräldrar. Målet är att ge barn och ungdomar inom upptagningsområdet möjligheter att delta i någon av verksamheterna som passar just dig. Konyaspor är mycket mer en än idrottsförening. *5K

Vårt mål är även att det "...ska vara en attraktiv fotbollsförening när det gäller spelar och ledarutveckling"

*Kul*Karaktär*Kamratskap*Kultur*Kamp*

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Konyaspor KIF
Våra sponsorer
Våra Samarbetspartners
Våra Utvecklingssamarbeten