Anmäl dig till Hälsoloppet 2024
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Konyaspor Kultur och Idrottsförening
5K - Kul • Karaktär • Kamratskap • Kultur • Kamp
Playmakers

Vad har Disney gemensamt med Fotboll?
2023-02-17 22:43
Artikel SvD-Junior

"Svenska Dagbladet Junior" uppmärksammar playmakers. Konyaspor har varit med bland de första föreningarna i Sverige som fick testa på konceptet playmakers. Nu inne på tredje året blev vi uppringda av SvD-junior som ville göra ett reportage om verksamheten och var nyfikna på genomförandet.

 

Det blev en fin artikel och vi fick väldigt många exemplar som finns i kansliet för den som vill se. Alla deltagare i playmakers får ett eget exemplar som man kan spara som ett minne.

 

Barnen hade riktigt kul som vanligt och duktiga ledare genomförde ytterligare en bra och rolig träning. Ett extra tack till Ellinor Johansson från SvFF som funnits vid vår sida och stöttat oss.

 

Playmakers vänder sig till flickor mellan 5-8år som vill träna fotboll med inspiration av disney´s magiska värld. I år är det Vaiana tema. Tveka inte om du vill testa på.

 
Konyaspor KIF
Våra sponsorer
Våra Samarbetspartners
Våra Utvecklingssamarbeten