5K - Kul • Karaktär • Kamratskap • Kultur • Kamp
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Konyaspor Kultur och Idrottsförening
Fotboll

Flickfotboll hos Konyaspor KIF

Kom och spela fotboll tillsammans med oss!

Konyaspor KIF tillsammans med UEFA, Disney och Svenska Fotbollsförbundet tagit fram konceptet "Playmakers", för att introducera fotboll hos flickor 5-8 år (Födda 2015-2018). Det är uppbyggt från två Disneyfilmer, Superhjältarna och Frost 2.
Våra tjejledare har utbildats via Svenska Fotbollsförbund för att träna flickorna utefter konceptet Playmakers. Träningarna är gratis första 4 veckorna för alla tjejer oavsett om de spelat fotboll tidigare eller ej. Därefter tar vi en liten årsavgift ifall man vill fortsätta spela fotboll.

Vi tränar följande dagar:

Söndagar 10:00 - 11:00 i Alby Sporthallen

 

Anmäl er via denna länk BLI MEDLEM och vid frågor maila

info@konyaspor.se eller kontakta Barn verksamhetsansvarige Fatih Yuzumak.

 
Vad har Disney gemensamt med Fotboll?
2023-02-17 22:43
Artikel SvD-Junior

"Svenska Dagbladet Junior" uppmärksammar playmakers. Konyaspor har varit med bland de första föreningarna i Sverige som fick testa på konceptet playmakers. Nu inne på tredje året blev vi uppringda av SvD-junior som ville göra ett reportage om verksamheten och var nyfikna på genomförandet.

 

Det blev en fin artikel och vi fick väldigt många exemplar som finns i kansliet för den som vill se. Alla deltagare i playmakers får ett eget exemplar som man kan spara som ett minne.

 

Barnen hade riktigt kul som vanligt och duktiga ledare genomförde ytterligare en bra och rolig träning. Ett extra tack till Ellinor Johansson från SvFF som funnits vid vår sida och stöttat oss.

 

Playmakers vänder sig till flickor mellan 5-8år som vill träna fotboll med inspiration av disney´s magiska värld. I år är det Vaiana tema. Tveka inte om du vill testa på.

 
Våra sponsorer
Våra Samarbetspartners