Börja spela i Konya
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Konyaspor Kultur och Idrottsförening
5K - Kul • Karaktär • Kamratskap • Kultur • Kamp

Vill du stötta Hälsoloppet?

Vem är Konayspor KIF?  

Konyaspor KIF är en idrottsförening som grundades 1989 och har sin verksamhet i Botkyrka, Stockholm. Idag har vi 400 medlemmar och över 60 ledare inom föreningen. Till våra medlemmar erbjuder vi fotboll, futsal, parafotboll, basket, bågskytte och snart även E-sport. Utöver det så har vi väldigt många andra aktiviteter som lovverksamhet, läxhjälp, spontanidrott och andra utbildningar.  

 

Om Hälsoloppet  

2023 arrangerade Konyaspor KIF ett motionslopp vid namnet “Hälsoloppet” för första gången i Alby. Det deltog 100 personer i loppet inom olika åldersgrupper. I samband med eventet delades frukt och dryck till deltagarna, samt medaljer och diplom vid avslutat lopp. Det var också många som var där och hejade. Hälsoloppet riktar sig till alla och man delas in efter ambition och ålder.   

 

Hälsoloppet 2024  

I år kommer Hälsoloppet att äga rum i Maj och kommer att vara en sträcka på 4,8km. Vi vill utveckla loppet ännu mer genom att skapa medvetenhet kring hälsa med detta hälsoevent. Vi erbjuder även ett minilopp till de yngsta barnen. Det kommer att finnas medaljer och diplom för deltagarna, liksom en ”goodie-bag".  

 

I år kommer loppet att kunna ta emot 200-250 deltagare. Loppets start-och slutmål kommer att vara i Alby Folkhälsopark som kommer att omvandlas till en eventplats med utrymme för fler samarbetspartner att synas. Det kommer att finnas musik, utställningar, prova-på-aktiviteter, sjukvård, försäljning, grillning och mycket mer. Vi kommer att marknadsföra eventet och skapa möjlighet för våra befintliga samt nya samarbetspartner att synas. 

 

Varför behöver vi Er?  

Vi ser Er som en potentiell samarbetspartner för att göra Hälsoloppet till ett stort event där alla kan delta. Ni bestämmer hur ni vill medverka, det kan vara genom ett ekonomiskt bidrag, bestå med utrustning eller annat. Med Er hjälp kan vi få ett fantastiskt Hälsolopp.  

 

Vi ser gärna att ni vill bli en del av detta hälsoevent.  

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 19/02 13:48 
Hem, 14/02 18:18 
Hem, 13/01 16:40 
Hem, 11/01 11:25 
Hem, 24/12 08:00 
Hem, 20/12 07:00 
 
Konyaspor KIF
Våra sponsorer
Våra Samarbetspartners
Våra Utvecklingssamarbeten