5K - Kul • Karaktär • Kamratskap • Kultur • Kamp
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Konyaspor Kultur och Idrottsförening
Fotboll

Bli medlem i Konyaspor Kultur och Idrottsförening
Bli medlem
Välkommen till Konyaspor KIF

 

Premiär för hälsoloppet
2023-06-09 21:32

Det har funnits ett önskemål om att genomföra ett hälsolopp i Alby. Efter dialog med kommunen som stöttade projektet och områdesgruppen i Alby kom vi fram till att detta kan vi genomföra tillsammans.

 

Det var den 27:e Maj som aktiviteten genomfördes och det var lite mer än 100 deltagare som tog utmaningen att motionera eller springa antingen den längre banan på 4,5km eller för de allra yngsta genomfördes en mindre bana på 400m. Aktiviteten var väldigt uppskattad och de som genomförde loppet fick fika, tilltugg, medalj och diplom.

 

- Vi är väldigt glada för att inleda ett projekt som är här för att stanna. Vår förhoppning är att kunna göra detta ännu bättre till nästa år. Då behöver vi dock lite fler ledare och i Alby finns det gott om människor som vill vara med och hjälpa till.

 

Även lokalradio var på plats och gjorde en mindre reportage om arrangemanget. Förutom deltagarna var det nog lika många personer som var där och heja´de på deltagarna. Det var kul att se att det fanns en stor spridning bland åldern på deltagare och en mixad grupp där alla kände sig välkommen.

 

Sist men inte minst, tackar vi alla volontärer som var på plats och hjälpte till med förberedelserna och genomförande. Utan er hade inte detta varit möjligt. Vi ses nästa år.

 

Hälsningar

Bayram
Ansvarig Hälsoloppet

Kungligt pris till Mohammed Khalil
2023-06-02 17:33

Ytterligare en storpris tilldelas till ett av föreningens ledare, denna gång går priset till Mohammed Khalil, 22år.

 

Mohammed har en lång historia inom föreningen, han har själv varit spelare när han var yngre och numera sen några år tillbaka tränare, nuvarande tränare i Konyaspor P2013.

Priset som han har fått är från "Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap" som delar ut pris till unga ledare som "visat prov på mod, tanke och handlingskraft"

 

Därav har det varit stor uppmärksamhet för föreningen både lokalt men även på nationell nivå. I länken nedan kan du lyssna på ett reportage på Sveriges Radio:

https://sverigesradio.se/artikel/22-ariga-mohammed-far-pris-fran-kungen

 

Även lokaltidningen Mitti var bland de första nyhetsmedierna som publicerade detta: https://www.mitti.se/nyheter/mohamed-prisas-av-kungen--kanske-dribblar-honom-6.3.80344.a71e35a31f

 

Mohammed för oss är en riktigt eldsjäl, han ställer upp och lägger ner väldigt mycket tid på att möta varje barn och tro på dem. Vi är väldigt glad över att ha Mohammed som ledare inom föreningen och hoppas att han ska utvecklas ännu mer och vara en del av föreningens framtidsresa där vi tror på en ljus framtid med duktiga och professionella fotbollsspelare som ledare.

 

Detta är ett ytterligare exempel som visar vart vi är på väg....

 

Här kommer även ett citat från nomineringen:

Mohamed Khalil, Stockholm, Norsborg
Mohamed, 22 år, är fotbollstränare och grundare av fotbollsskolan Shootclass Academy. Redan som 14-åring började han jobba ideellt för Konyaspors knattefotboll i Botkyrka. Därefter har han tränat flickor och pojkar mellan 6-15 år, och är idag ansvarig för laget Konyaspor P13. Han startade Shootclass Academy med visionen att alla oavsett bakgrund ska få möjlighet att satsa på sin fotbollskarriär. Mohamed tilldelas stipendiet för att han: “med omtanke och praktisk handlingskraft kämpar för rättvisa villkor och barns rätt till en meningsfull fritid.”

– Jag vill visa barn och unga att allt är möjligt, oavsett vem man är. Alla ska våga drömma stort, drömmar går att förverkliga, säger Mohamed.

Alla är Vinnare!
2023-05-30 11:14
Lets run Hälsoloppet årgång 2023

Under helgen sprang och spelades parafotboll i Albyfolkhälsoparken Lets run Hälsoloppet & Funkis prova på idrott Visättra Sportcenter där alla deltagare belönades med fina priser.

Konyaspor KIF tackar alla deltagare och samarbetspartner för all stöd.

 

Ni kan gärna tagga @konyasporkif1989 och @halsoloppetialby

FUNKIS PROVA-PÅ IDROTT
2023-05-05 15:45

Gratis aktiviteter för alla åldrar. Vi bjuder på korv och dryck.
Fotboll, innebandy, boccia, tennis, karate, bollsport,
bågskytte, korpen, friluftsfrämjandet m.fl.
Motionslopp kl: 15.00. Alla får medalj.

 

För mer information 
PDF

Hälsoloppet i Alby
2023-05-01 14:51
Hälsoloppet

Hälsoloppet närmar sig i Alby. Nu öppnar vi upp för anmälan så att vi kan göra i ordning nummerlapp, startplats, diplom och medalj. 

 

Detta är första och enda motionsloppen i Alby, och den är här för att stanna och bli återkommande.

 

Det finns ingen åldersgräns, du hamnar i en startplats uppdelad efter ålder. Under loppet kommer det finnas vätskedepåer och vi bjuder på enklare fika och förtäring. 

 

Ett fint samarbete mellan Botkyrka Kommun och Botkyrkabyggen. 

Vill du inte delta i hälsoloppet så går det fint att vara på plats ändå och heja på alla motionärer. Hälsoloppet passar alla! har du ett nyårslöfte som väntar så är detta ett bra tillfälle att förverkliga det och påbörja arbetet med bättre folkhälsa.

 

Vad väntar du på..... 🙂

Bli medlem
Nyheter från våra lag
Pojkar 2013 Gul, 31/03 19:00 
Pojkar 2013 Vit, 19/03 11:07 
Pojkar 2013 Gul, 18/03 09:50 
Pojkar 2013 Gul, 01/03 11:29 
Pojkar 2013 Gul, 19/02 11:21 
Pojkar 2013 Gul, 18/02 12:00 
 
Våra sponsorer
Våra Samarbetspartners