5K - Kul • Karaktär • Kamratskap • Kultur • Kamp
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Konyaspor Kultur och Idrottsförening
Fotboll

Gala - Sverige United
2023-03-07 18:07

William Shahoud och Bayram Uludag fick pris av stiftelsen "Sverige United". Föreningen har aktivt arbetet med integration och blivit uppmärksammad redan förra året med en fin video som går att se nedan: Klicka här

 

På grund av pandemin genomfördes ingen traditionsenlig prisutdelning förra året. Utan i år genomfördes istället en trippelutdelning med tidigare pristagare och årets pristagare. Vi befann oss i fina lokaler och hade möjlighet att träffa kända idrottsprofiler. Bayram & William berättar att de satt i samma bord som förbundskaptenen Janne Andersson och hann samtala en hel del. Det visade sig att Janne Andersson gått samma tränarutbildning som vår nuvarande A-lagstränare Edmond Lutaj.

 

En del av bilderna har vi tagit själva medan andra är tagna av Sverige United. Vi tackar för det fina priset som är tillägnad till alla oss i föreningen.

 
Våra sponsorer
Våra Samarbetspartners